موضع یابی استراتژیك بازار /محصول زعفران در ایمیل مارکتینگ

موضع یابی استراتژیك بازار /محصول زعفران در ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ
بازاریابی
زعفران
استراتژیک
بازار
مدیریت بازرگانی

رفتن به سایت اصلی

موضع یابی استراتژیك بازار /محصول زعفران در ایمیل مارکتینگ
موضع یابی استراتژیك بازار زعفران بر اساس توجه به سه ویژگی اصلی رنگ ، عطر و طعم دارای
كاربردهای فراوانی در صنایع غذایی ،رنگرزی و داروایی دارد.تاثیرات این سه عامل یكسان
نمی باشد.بگونه ای كه كوچكترین تغییر در ساختار یا تركیب نهاده های تولید ، فرایندهای تولید، فرایند
فرآوری و فرایند فروش و بازاریابی تاثیر فراوانی بر محصول نهایی ما دارد.لذا مدلی طراحی شده است
كه علاوه بر انطباق با ویژگیهای طبیعی و منحنی عمر محصول در برگیرنده تمامی مفاهیم ،ساختار و
ارتباطات جدیدی می باشد كه در تجارت امروزی كاربرد دارد.مدل پیشنهادی یك مدل تلفیقی از
استراتژیهای رقابتی / تجاری الكترونیكی بوده كه در طراحی آن از مطا لعات و تحقیقات، استراتژیهای
عمومی پورتر و الگوی استراتژیك مایلز و اسنواستفاده شده است.مدل با كاشت گیاه زعفران در زمین
مناسب شروع می شود وبا ترمیم و پیوستگی كاشت پیاز زعفران آن در چهار سال بعد ادامه پیدا كرده و
سعی داردبا تجزیه و تحلیل پروسه كلی تولید محصول زعفران ،حداكثر كارایی را در كوتاه مدت و
اثر بخشی را در بلندمدت در فرایند تولید ایجاد كرده و بهره وری را در خروجی های این مرحله حداكثر
كند.درمراحل فرآوری و بازار یابی و فروش با توجه به نیاز بازار ، از استراتژیهای عمومی پورتر استفاده
شده است ودر مرحله فروش با استفاده از متغیرهای بازاریابی در مدل استراتژیك مایلزو اسنو جهت ارایه
به مشتری نهایی آماده می گردد.البته باید گفت كه هدف از كاربرد استراتژیهای عمومی پورتروطرح
استراتژیك مایلزو اسنو، حصول به كسب جایگاه واقعی بعنوان اصلی ترین برندهای زعفران در جهان
است.
فهرست مطالب صفحه
ه
چكیده پایان نامه 1
فصل اول 3
مقدمه 4
1-1 – بیان مساله 6
2-1 – اهمیت موضوع 6
3-1 – ضرورت تحقیق 7
4-1 – اهداف تحقیق 8
5-1 – سوال و فرضیات تحقیق 8
1- . سوال اصلی تحقیق 9 5-1
1-1- . فرضیه های فرعی 9 5-1
2- . متغییرها 9 5-1
6-1 – روش شناسی تحقیق و ابزار گرد آوری اطلاعات 9
1- . چهار چوب نظری تحقیق 9 6-1
2- . نوع تحقیق 12 6-1
3- . جامعه تحقیق 12 6-1
4- . نمونه تحقیق 12 6-1
7-1 – محدوه (قلمرو) تحقیق 12
8-1 – پیشینه تحقیق 12
9-1 – مراحل و گامهای اصلی تحقیق 12
10-1 – محدویتهای تحقیق 13
11-1 – واژهای كلیدی 14
فهرست مطالب صفحه
و
فصل دوم 21
مقدمه 22
1-2 – بررسی پروسه سیستماتیك محصول زعفران 24
1- . بررسی نهاده های تولید 26 1-2
بررسی نهاده های تولید در سال اول 27
1-1- . عامل بنه یا پیاز زعفران 28 1-2
2-1- . عامل زمین 32 1-2
3-1- . عامل اقلیم 35 1-2
1- . آفتاب یا نور 36 3-1- 1-2
2- . بارندگی(برف و باران) 38 3-1- 1-2
3- . دما یا درجه حرارت 39 3-1- 1-2
4- . منابع آبی یا رطوبت 42 3-1- 1-2
5- . نم نسبی (میزان تبخیر و تعرق) 43 3-1- 1-2
6- . عرض جغرافیایی و ارتفاع 44 3-1- 1-2
4-1- . عامل انسانی و فنی 44 1-2
1- . مدیریت 44 4-1- 1-2
2- . نیروی كار 45 4-1- 1-2
1-2- . آموزش نیروی انسانی 4-1- 1-2
2-2- . تكنولوژی (سخت افزاری و نرم افزاری) 46 4-1- 1-2
5-1- . پول و سرمایه 47 1-2
2- . بررسی فرایند تولید 48 1-2
1-2- . شیوه زراعت زعفران و مراحل آن (كاشت) 50 1-2
فهرست مطالب صفحه
ز
1-1- . تراكم بوته ها 51 1-2- 1-2
2-1- . روش و طرز كاشت 52 1-2- 1-2
3-1- . زمان كاشت 54 1-2- 1-2
4-1- . عمق كاشت 56 1-2- 1-2
2- . سال دوم تا پایان سال پنجم 56 1-2- 1-2
1-2- . عامل بنه 57 1-2- 1-2
2-2- . عامل زمین 58 1-2- 1-2
3-2- . نیروی كار 60 1-2- 1-2
2-2- . مرحله داشت 60 1-2
1- . آبیاری 61 2-2- 1-2
2- . زمان 66 2-2- 1-2
3- . مكان 66 2-2- 1-2
4- . وجین و مبارزه با علفهای هرز 67 2-2- 1-2
5- . كود دهی و تغذیه زعفران 72 2-2- 1-2
3-2- . برداشت 76 1-2
1- . آفتاب و گرما 77 3-2- 1-2
2- . برداشت ،چیدن و پاك نمودن گل زعفران 78 3-2- 1-2
3- . محصولات جانبی زعفران 79 3-2- 1-2
4- . توریسم 81 3-2- 1-2
3- . مراحل فرآوری محصول زعفران 82 1-2
1-3- . خشك كردن 83 1-2
2-3- . نگهداری 87 1-2
فهرست مطالب صفحه
ح
3-3- . كیفیت 88 1-2
4-3- . خشكاندن 91 1-2
5-3- . فرآوری 92 1-2
1- . تكنولوژی در فرایند تولید 92 5-3- 1-2
2- . فرآوری بر اساس رنگ 93 5-3- 1-2
3- . فرآوری بر اساس طعم 94 5-3- 1-2
4- . فرآوری بر اساس عطر 95 5-3- 1-2
4- . بازاریابی و فروش 96 1-2
1-4- . بازاریابی و خدمات قبل از فروش 97 1-2
1- . بسته بندی 98 1-4- 1-2
2- . جنس بسته بندی 99 1-4- 1-2
3- . شكل بسته بندی 100 1-4- 1-2
4- . حمل و نقل در محصولات بسته بندی 101 1-4- 1-2
5- . شرایط نگهداری در محصولات بسته بندی 101 1-4- 1-2
2-4- . بازاریابی و فروش 102 1-2
1- . شیوه سنتی 104 2-4- 1-2
2- . محدودیت كشورها در روش سنتی 108 2-4- 1-2
فصل دوم – بخش دوم 110
1- . استراتژیهای اصلی رقابتی در سطح واحد تجاری 110 2-2
2- . استراتژیهای اصلی تجاری در سطح واحد رقابتی 111 2-2
3- . مدل تلفیقی استراتزیهای رقابتی – تجاری 112 2-2
1-3- . نوع شناسی تلفیقی استراتژیهای رقابتی – تجاری 113 2-2
فهرست مطالب صفحه
2-3- . فرصت جویان یا تجسس گرایان 114 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی فرصت جو 115 2-3- 2-2
3-3- . مدافعین 118 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی مدافع 119 3-3- 2-2
1-1- . مدافعان متمایز 120 3-3- 2-2
2-1- . مدافعان كم هزینه 120 3-3- 2-2
4-3- . تحلیگرایان یا واكنشگرایان 122 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی تحلیگر 123 1-4- 2-2
فصل دوم – بخش سوم 124
1- . كسب و كار الكترونیك چیست؟ 124 3-2
2- . بازاریابی اینترنتی 124 3-2
3- . استفاده از اینترنت در جهت گیری راهبردی 124 3-2
4- . آمیخته بازاریابی الكترونیكی 126 3-2
1-4- . محصول 127 3-2
2-4- . قیمت 127 3-2
3-4- . فعالیتهای تشویقی و ترغیبی (ارتباطات) 129 3-2
4-4- . توزیع یا مكان 131 3-2
5-4- . جامعه 132 3-2
6-4- . مارك گذاری 133 3-2
5- . آمیخته بازاریابی الكترونیكی 133 3-2
1-5- . سیاستهای محصول 135 3-2
2-5- . سیاستهای قیمت گذاری 136 3-2
ط
فهرست مطالب صفحه
ی
3-5- . سیاستهای توزیع 137 3-2
1- . سیاستهای پیشبرد 138 3-1- 1-2
6- . تحلیل وضعیت شركت 139 3-2
1-6- . تهیه فهرست عوامل درونی یا بیرونی 139 3-2
2- . تحلیل وضعیت نهایی شركت (داخلی و خارجی) 141 6-3-2
143 SWOT 7- . آنالیز 3-2
143 SWOT 1-7- . مراحل انجام آنالیز 3-2
143 SO 2-7- . استراتژی 3-2
144 WO 3-7- . استراتژی 3-2
144 ST 4-7- . استراتژی 3-2
144 WT 5-7- . استراتژی 3-2
144 SWOT 6-7- . نتیجه گیری ازآنالیز 3-2
فصل سوم –روش انجام پژوهش 150
1-3 . روش تحقیق 152
2-3 . انواع طرح تحقیق 153
1- . تحقیق اكتشافی 153 2-3
2- . تحقیق توصیفی 154 2-3
3- . تحقیق علی 154 2-3
3-3 . ابزار جمع آوری اطلاعات 154
1- . ابزار جمع آوری اطلاعات ثانویه 155 3-3
1-1- . روش كتابخانه ای 155 3-3
فهرست مطالب صفحه
ك
2-1- . مراجعه به اسناد و مدارك شركتی 155 3-3
2- . ابزار جمع آوری اطلاعات اولیه 156 3-3
1-2- . استفاده از روش اكتشافی مدلهای بهره وری جهت ارایه مدل 156 3-3
2-2- . پرسشنامه 156 3-3
4-3 . ارایه مدل ،آزمون روایی و پایایی پرسش نامه 157
1- . ارایه مدل 158 4-3
2- . روایی 158 4-3
3- . پایایی 159 4-3
5-3 . نحوه توزیع ، تكمیل و جمع آوری پرسش نامه 160
6-3 . جامعه آماری 160
1- . جامعه آماری 161 6-3
7-3 . فرضیات 161
فصل چهارم- تجزیه و تحلیل داده ها 164
مقدمه 165
فصل چهارم – بخش اول 166
1-4 . مدل پیوسته تلفیقی استراتژیهای رقابتی /تجاری الكترونیك 166
1- . شركتهایی كه تولید كننده و صادر كننده هستند 169 1-4
1-1- . بررسی نهاده های تولید در سال اول 172 1-4
2-1- . بررسی فرایند تولید 175 1-4
1- . مرحله كاشت 176 2-1- 1-4
2- . سال دوم تا پایان سال چهارم 177 2-1- 1-4
3- . مرحله داشت 178 2-1- 1-4
فهرست مطالب صفحه
ل
4- . مرحله برداشت 179 2-1- 1-4
5- . مرحله فرآوری محصول زعفران 180 2-1- 1-4
2- . آماده نمودن یا خریداری محصول جهت بسته بندی و صادارت تا رسیدن به دست 1-4
مصرف كننده(بازار مصرف سنتی یا الكترونیكی) 184
3- . آمیخته بازار یابی الكترونیكی 189 1-4
فصل چهارم – بخش دوم 190
2-4 . تجزیه تحلیل داده ها 191
1- . زیر سیستم نهاده های تولید 193 2-4
1-1- . متغییر تعدیل شونده مستقل بنه یا پیاز زعفران 193 2-4
2-1- . متغییر مستقل تعدیل شونده خاك 199 2-4
3-1- . متغییرهای مستقل اقلیمی 203 2-4
1- . متغییر مستقل آفتاب 203 3-1- 2-4
2- . متغییر مستقل تعدیل شونده برف و باران 205 3-1- 2-4
3- . متغییر مستقل تعدیل شونده دما یا درجه حرارت 206 3-1- 2-4
4- . متغییر مستقل منابع آبی یا رطوبت 208 3-1- 2-4
5- . متغییر مستقل تعدیل شونده نم نسبی (میزان تبخیر و تعرق) 208 3-1- 2-4
6- . متغییر مستقل عرض و طول جغرافیایی 210 3-1- 2-4
4-1- . متغییر های مستقل انسانی و فنی 210 2-4
1- . متغییر مستقل مدیریت 210 4-1- 2-4
2- . متغییر مستقل عامل انسانی 212 4-1- 2-4
3- . متغییر مستقل تكنولوژی 214 4-1- 2-4
2- . بررسی فرایند تولید 215 2-4
فهرست مطالب صفحه
م
1-2- . مرحله كاشت 217 2-4
1- . تراكم بوته ها 217 1-2- 2-4
2- . زمان كاشت 218 1-2- 2-4
3- . روش و طرز كاشت 220 1-2- 2-4
2-2- . مرحله داشت 223 2-4
1- . آبیاری 223 2-2- 2-4
2- . زمان در مرحله داشت 225 2-2- 2-4
3- . مكان در مرحله داشت 226 2-2- 2-4
4- . وجین و مبارزه با علفهای هرز 227 2-2- 2-4
5- . كوددهی و تغذیه زعفران 228 2-2- 2-4
3-2- . مرحله برداشت 229 2-4
1- . آفتاب و گرما در مرحله برداشت 230 3-2- 2-4
2- . نحوه پاك نمودن در مرحله برداشت 231 3-2- 2-4
3- . محصولات جانبی 232 3-2- 2-4
4- . توریسم در مرحله برداشت 233 3-2- 2-4
3- . فرآوری 235 2-4
1-3- . روش خشكاندن 235 2-4
2-3- . نگهداری محصولات برداشت شده 239 2-4
3-3- . كیفیت در مرحله فرآوری 240 2-4
4-3- . انواع فراوری بر اساس رنگ ، عطر و طعم 241 2-4
4- . مرحله بازاریابی و فروش 243 2-4
1-4- . بسته بندی 243 2-4
فهرست مطالب صفحه
ن
1- . بسته بندی 243 1-4- 2-4
2- . جنس بسته بندی 244 1-4- 2-4
3- . شكل بسته بندی 244 1-4- 2-4
4- . حمل و نقل محصولات بسته بندی شده 245 1-4- 2-4
5- . شرایط نگهداری در محصولات بسته بندی شده 245 1-4- 2-4
2-4- . نحوه صادرات 246 2-4
3-4- . محدویت كشورها 248 2-4
4-4- . محصول 248 2-4
5-4- . قیمت 249 2-4
6-4- . تبلیغات 249 2-4
7-4- . رقبا 250 2-4
8-4- . ساختار بازار هدف 251 2-4
9-4- . اقتصاد 252 2-4
فصل چهارم – بخش سوم 254
3-4 . مقدمه 254
1- . توصیف آماری 254 3-4
1-1- . توزیع فراوانی سال شروع فعالیت 255 3-4
2-1- . توزیع فراوانی تعداد كاركنان شركت 256 3-4
2- . توزیع فراوانی مربوط به به كیفیت محصول تولیدی شركتهای صادر كننده زعفران 257 3-4
1-2- . میزان خلوص زعفران 257 3-4
2-2- . قدرت رنگ دهی زعفران 259 3-4
3-2- . شدت طعم زعفران 260 3-4
فهرست مطالب صفحه
س
4-2- . شدت عطر زعفران 261 3-4
5-2- . وضعیت ظاهری زعفران 263 3-4
6-2- . میزان آلودگی میكروبی زعفران 264 3-4
7-2- . نگاه كلی به كیفیت زعفران 265 3-4
3- . تحلیل های استنباطی 267 3-4
1- . آزمون فرضیه اول 267 1-3- 3-4
2- . آزمون فرضیه دوم 269 1-3- 3-4
3- . آزمون فرضیه سوم 271 1-3- 3-4
4- . آزمون فرضیه اصلی 273 1-3- 3-4
2-3- . نتایج حاصل از فرضیات تحقیق 276 3-4
فصل پنجم- خلاصه و نتیجه گیری 278
1-5 . نتیجه گیری 279
1- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه اول 279 1-5
2- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه دوم 281 1-5
3- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه سوم 283 1-5
4- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه كلی یا اصلی تحقیق 285 1-5
2-5 . پیشنهادات در مورد فرضیه های تحقیق 286
1- . پیشنهادات در مورد فرضیه اول 286 2-5
2- . پیشنهادات در مورد فرضیه دوم 287 2-5
3- . پیشنهادات در مورد فرضیه سوم 288 2-5
4- . پیشنهادات در مورد فرضیه كلی یا اصلی 288 2-5
5- . پیشنهادات برای محققان آیتده 289 2-5
فهرست مطالب صفحه
ع
چكیده پایان نامه به زبان انگلیسی 290
فهرست منابع وماخذ 2
به همراه جداول و نمودار

فهرست مطالب صفحه
ه
چكیده پایان نامه 1
فصل اول 3
مقدمه 4
1-1 – بیان مساله 6
2-1 – اهمیت موضوع 6
3-1 – ضرورت تحقیق 7
4-1 – اهداف تحقیق 8
5-1 – سوال و فرضیات تحقیق 8
1- . سوال اصلی تحقیق 9 5-1
1-1- . فرضیه های فرعی 9 5-1
2- . متغییرها 9 5-1
6-1 – روش شناسی تحقیق و ابزار گرد آوری اطلاعات 9
1- . چهار چوب نظری تحقیق 9 6-1
2- . نوع تحقیق 12 6-1
3- . جامعه تحقیق 12 6-1
4- . نمونه تحقیق 12 6-1
7-1 – محدوه (قلمرو) تحقیق 12
8-1 – پیشینه تحقیق 12
9-1 – مراحل و گامهای اصلی تحقیق 12
10-1 – محدویتهای تحقیق 13
11-1 – واژهای كلیدی 14
فهرست مطالب صفحه
و
فصل دوم 21
مقدمه 22
1-2 – بررسی پروسه سیستماتیك محصول زعفران 24
1- . بررسی نهاده های تولید 26 1-2
بررسی نهاده های تولید در سال اول 27
1-1- . عامل بنه یا پیاز زعفران 28 1-2
2-1- . عامل زمین 32 1-2
3-1- . عامل اقلیم 35 1-2
1- . آفتاب یا نور 36 3-1- 1-2
2- . بارندگی(برف و باران) 38 3-1- 1-2
3- . دما یا درجه حرارت 39 3-1- 1-2
4- . منابع آبی یا رطوبت 42 3-1- 1-2
5- . نم نسبی (میزان تبخیر و تعرق) 43 3-1- 1-2
6- . عرض جغرافیایی و ارتفاع 44 3-1- 1-2
4-1- . عامل انسانی و فنی 44 1-2
1- . مدیریت 44 4-1- 1-2
2- . نیروی كار 45 4-1- 1-2
1-2- . آموزش نیروی انسانی 4-1- 1-2
2-2- . تكنولوژی (سخت افزاری و نرم افزاری) 46 4-1- 1-2
5-1- . پول و سرمایه 47 1-2
2- . بررسی فرایند تولید 48 1-2
1-2- . شیوه زراعت زعفران و مراحل آن (كاشت) 50 1-2
فهرست مطالب صفحه
ز
1-1- . تراكم بوته ها 51 1-2- 1-2
2-1- . روش و طرز كاشت 52 1-2- 1-2
3-1- . زمان كاشت 54 1-2- 1-2
4-1- . عمق كاشت 56 1-2- 1-2
2- . سال دوم تا پایان سال پنجم 56 1-2- 1-2
1-2- . عامل بنه 57 1-2- 1-2
2-2- . عامل زمین 58 1-2- 1-2
3-2- . نیروی كار 60 1-2- 1-2
2-2- . مرحله داشت 60 1-2
1- . آبیاری 61 2-2- 1-2
2- . زمان 66 2-2- 1-2
3- . مكان 66 2-2- 1-2
4- . وجین و مبارزه با علفهای هرز 67 2-2- 1-2
5- . كود دهی و تغذیه زعفران 72 2-2- 1-2
3-2- . برداشت 76 1-2
1- . آفتاب و گرما 77 3-2- 1-2
2- . برداشت ،چیدن و پاك نمودن گل زعفران 78 3-2- 1-2
3- . محصولات جانبی زعفران 79 3-2- 1-2
4- . توریسم 81 3-2- 1-2
3- . مراحل فرآوری محصول زعفران 82 1-2
1-3- . خشك كردن 83 1-2
2-3- . نگهداری 87 1-2
فهرست مطالب صفحه
ح
3-3- . كیفیت 88 1-2
4-3- . خشكاندن 91 1-2
5-3- . فرآوری 92 1-2
1- . تكنولوژی در فرایند تولید 92 5-3- 1-2
2- . فرآوری بر اساس رنگ 93 5-3- 1-2
3- . فرآوری بر اساس طعم 94 5-3- 1-2
4- . فرآوری بر اساس عطر 95 5-3- 1-2
4- . بازاریابی و فروش 96 1-2
1-4- . بازاریابی و خدمات قبل از فروش 97 1-2
1- . بسته بندی 98 1-4- 1-2
2- . جنس بسته بندی 99 1-4- 1-2
3- . شكل بسته بندی 100 1-4- 1-2
4- . حمل و نقل در محصولات بسته بندی 101 1-4- 1-2
5- . شرایط نگهداری در محصولات بسته بندی 101 1-4- 1-2
2-4- . بازاریابی و فروش 102 1-2
1- . شیوه سنتی 104 2-4- 1-2
2- . محدودیت كشورها در روش سنتی 108 2-4- 1-2
فصل دوم – بخش دوم 110
1- . استراتژیهای اصلی رقابتی در سطح واحد تجاری 110 2-2
2- . استراتژیهای اصلی تجاری در سطح واحد رقابتی 111 2-2
3- . مدل تلفیقی استراتزیهای رقابتی – تجاری 112 2-2
1-3- . نوع شناسی تلفیقی استراتژیهای رقابتی – تجاری 113 2-2
فهرست مطالب صفحه
2-3- . فرصت جویان یا تجسس گرایان 114 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی فرصت جو 115 2-3- 2-2
3-3- . مدافعین 118 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی مدافع 119 3-3- 2-2
1-1- . مدافعان متمایز 120 3-3- 2-2
2-1- . مدافعان كم هزینه 120 3-3- 2-2
4-3- . تحلیگرایان یا واكنشگرایان 122 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی تحلیگر 123 1-4- 2-2
فصل دوم – بخش سوم 124
1- . كسب و كار الكترونیك چیست؟ 124 3-2
2- . بازاریابی اینترنتی 124 3-2
3- . استفاده از اینترنت در جهت گیری راهبردی 124 3-2
4- . آمیخته بازاریابی الكترونیكی 126 3-2
1-4- . محصول 127 3-2
2-4- . قیمت 127 3-2
3-4- . فعالیتهای تشویقی و ترغیبی (ارتباطات) 129 3-2
4-4- . توزیع یا مكان 131 3-2
5-4- . جامعه 132 3-2
6-4- . مارك گذاری 133 3-2
5- . آمیخته بازاریابی الكترونیكی 133 3-2
1-5- . سیاستهای محصول 135 3-2
2-5- . سیاستهای قیمت گذاری 136 3-2
ط
فهرست مطالب صفحه
ی
3-5- . سیاستهای توزیع 137 3-2
1- . سیاستهای پیشبرد 138 3-1- 1-2
6- . تحلیل وضعیت شركت 139 3-2
1-6- . تهیه فهرست عوامل درونی یا بیرونی 139 3-2
2- . تحلیل وضعیت نهایی شركت (داخلی و خارجی) 141 6-3-2
143 SWOT 7- . آنالیز 3-2
143 SWOT 1-7- . مراحل انجام آنالیز 3-2
143 SO 2-7- . استراتژی 3-2
144 WO 3-7- . استراتژی 3-2
144 ST 4-7- . استراتژی 3-2
144 WT 5-7- . استراتژی 3-2
144 SWOT 6-7- . نتیجه گیری ازآنالیز 3-2
فصل سوم –روش انجام پژوهش 150
1-3 . روش تحقیق 152
2-3 . انواع طرح تحقیق 153
1- . تحقیق اكتشافی 153 2-3
2- . تحقیق توصیفی 154 2-3
3- . تحقیق علی 154 2-3
3-3 . ابزار جمع آوری اطلاعات 154
1- . ابزار جمع آوری اطلاعات ثانویه 155 3-3
1-1- . روش كتابخانه ای 155 3-3
فهرست مطالب صفحه
ك
2-1- . مراجعه به اسناد و مدارك شركتی 155 3-3
2- . ابزار جمع آوری اطلاعات اولیه 156 3-3
1-2- . استفاده از روش اكتشافی مدلهای بهره وری جهت ارایه مدل 156 3-3
2-2- . پرسشنامه 156 3-3
4-3 . ارایه مدل ،آزمون روایی و پایایی پرسش نامه 157
1- . ارایه مدل 158 4-3
2- . روایی 158 4-3
3- . پایایی 159 4-3
5-3 . نحوه توزیع ، تكمیل و جمع آوری پرسش نامه 160
6-3 . جامعه آماری 160
1- . جامعه آماری 161 6-3
7-3 . فرضیات 161
فصل چهارم- تجزیه و تحلیل داده ها 164
مقدمه 165
فصل چهارم – بخش اول 166
1-4 . مدل پیوسته تلفیقی استراتژیهای رقابتی /تجاری الكترونیك 166
1- . شركتهایی كه تولید كننده و صادر كننده هستند 169 1-4
1-1- . بررسی نهاده های تولید در سال اول 172 1-4
2-1- . بررسی فرایند تولید 175 1-4
1- . مرحله كاشت 176 2-1- 1-4
2- . سال دوم تا پایان سال چهارم 177 2-1- 1-4
3- . مرحله داشت 178 2-1- 1-4
فهرست مطالب صفحه
ل
4- . مرحله برداشت 179 2-1- 1-4
5- . مرحله فرآوری محصول زعفران 180 2-1- 1-4
2- . آماده نمودن یا خریداری محصول جهت بسته بندی و صادارت تا رسیدن به دست 1-4
مصرف كننده(بازار مصرف سنتی یا الكترونیكی) 184
3- . آمیخته بازار یابی الكترونیكی 189 1-4
فصل چهارم – بخش دوم 190
2-4 . تجزیه تحلیل داده ها 191
1- . زیر سیستم نهاده های تولید 193 2-4
1-1- . متغییر تعدیل شونده مستقل بنه یا پیاز زعفران 193 2-4
2-1- . متغییر مستقل تعدیل شونده خاك 199 2-4
3-1- . متغییرهای مستقل اقلیمی 203 2-4
1- . متغییر مستقل آفتاب 203 3-1- 2-4
2- . متغییر مستقل تعدیل شونده برف و باران 205 3-1- 2-4
3- . متغییر مستقل تعدیل شونده دما یا درجه حرارت 206 3-1- 2-4
4- . متغییر مستقل منابع آبی یا رطوبت 208 3-1- 2-4
5- . متغییر مستقل تعدیل شونده نم نسبی (میزان تبخیر و تعرق) 208 3-1- 2-4
6- . متغییر مستقل عرض و طول جغرافیایی 210 3-1- 2-4
4-1- . متغییر های مستقل انسانی و فنی 210 2-4
1- . متغییر مستقل مدیریت 210 4-1- 2-4
2- . متغییر مستقل عامل انسانی 212 4-1- 2-4
3- . متغییر مستقل تكنولوژی 214 4-1- 2-4
2- . بررسی فرایند تولید 215 2-4
فهرست مطالب صفحه
م
1-2- . مرحله كاشت 217 2-4
1- . تراكم بوته ها 217 1-2- 2-4
2- . زمان كاشت 218 1-2- 2-4
3- . روش و طرز كاشت 220 1-2- 2-4
2-2- . مرحله داشت 223 2-4
1- . آبیاری 223 2-2- 2-4
2- . زمان در مرحله داشت 225 2-2- 2-4
3- . مكان در مرحله داشت 226 2-2- 2-4
4- . وجین و مبارزه با علفهای هرز 227 2-2- 2-4
5- . كوددهی و تغذیه زعفران 228 2-2- 2-4
3-2- . مرحله برداشت 229 2-4
1- . آفتاب و گرما در مرحله برداشت 230 3-2- 2-4
2- . نحوه پاك نمودن در مرحله برداشت 231 3-2- 2-4
3- . محصولات جانبی 232 3-2- 2-4
4- . توریسم در مرحله برداشت 233 3-2- 2-4
3- . فرآوری 235 2-4
1-3- . روش خشكاندن 235 2-4
2-3- . نگهداری محصولات برداشت شده 239 2-4
3-3- . كیفیت در مرحله فرآوری 240 2-4
4-3- . انواع فراوری بر اساس رنگ ، عطر و طعم 241 2-4
4- . مرحله بازاریابی و فروش 243 2-4
1-4- . بسته بندی 243 2-4
فهرست مطالب صفحه
ن
1- . بسته بندی 243 1-4- 2-4
2- . جنس بسته بندی 244 1-4- 2-4
3- . شكل بسته بندی 244 1-4- 2-4
4- . حمل و نقل محصولات بسته بندی شده 245 1-4- 2-4
5- . شرایط نگهداری در محصولات بسته بندی شده 245 1-4- 2-4
2-4- . نحوه صادرات 246 2-4
3-4- . محدویت كشورها 248 2-4
4-4- . محصول 248 2-4
5-4- . قیمت 249 2-4
6-4- . تبلیغات 249 2-4
7-4- . رقبا 250 2-4
8-4- . ساختار بازار هدف 251 2-4
9-4- . اقتصاد 252 2-4
فصل چهارم – بخش سوم 254
3-4 . مقدمه 254
1- . توصیف آماری 254 3-4
1-1- . توزیع فراوانی سال شروع فعالیت 255 3-4
2-1- . توزیع فراوانی تعداد كاركنان شركت 256 3-4
2- . توزیع فراوانی مربوط به به كیفیت محصول تولیدی شركتهای صادر كننده زعفران 257 3-4
1-2- . میزان خلوص زعفران 257 3-4
2-2- . قدرت رنگ دهی زعفران 259 3-4
3-2- . شدت طعم زعفران 260 3-4
فهرست مطالب صفحه
س
4-2- . شدت عطر زعفران 261 3-4
5-2- . وضعیت ظاهری زعفران 263 3-4
6-2- . میزان آلودگی میكروبی زعفران 264 3-4
7-2- . نگاه كلی به كیفیت زعفران 265 3-4
3- . تحلیل های استنباطی 267 3-4
1- . آزمون فرضیه اول 267 1-3- 3-4
2- . آزمون فرضیه دوم 269 1-3- 3-4
3- . آزمون فرضیه سوم 271 1-3- 3-4
4- . آزمون فرضیه اصلی 273 1-3- 3-4
2-3- . نتایج حاصل از فرضیات تحقیق 276 3-4
فصل پنجم- خلاصه و نتیجه گیری 278
1-5 . نتیجه گیری 279
1- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه اول 279 1-5
2- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه دوم 281 1-5
3- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه سوم 283 1-5
4- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه كلی یا اصلی تحقیق 285 1-5
2-5 . پیشنهادات در مورد فرضیه های تحقیق 286
1- . پیشنهادات در مورد فرضیه اول 286 2-5
2- . پیشنهادات در مورد فرضیه دوم 287 2-5
3- . پیشنهادات در مورد فرضیه سوم 288 2-5
4- . پیشنهادات در مورد فرضیه كلی یا اصلی 288 2-5
5- . پیشنهادات برای محققان آیتده 289 2-5
فهرست مطالب صفحه
ع
چكیده پایان نامه به زبان انگلیسی 290
فهرست منابع وماخذ 2

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت دانش شخصی 77 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت دانش شخصی 77 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری مدیریت دانش شخصی دانلود مبانی نظری مدیریت دانش شخصی پیشینه تحقیق مدیریت دانش شخصی ادبیات نظری مدیریت دانش شخصی فصل دوم پایان نامه مدیریت دانش…

  • پاورپوینت آشنایی با ورودی شهرها در قدیم و توقعات موردی از آن

    پاورپوینت آشنایی با ورودی شهرها در قدیم و توقعات موردی از آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با ورودی شهرها در قدیم و توقعات موردی از آن جهت رشته معماری در قالب 26 اسلاید و با فرمت pptx…

  • پاورپوینت آموزش تدریس درس 10 عربی هشتم

    پاورپوینت آموزش تدریس درس 10 عربی هشتم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش تدریس درس 10 عربی هشتم به دانش آموزان کلاس هشتم متوسطه اول در قالب 44 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با…

  • پاورپوینت اصول طراحی و ساخت کوره های ذوب فلزات

    پاورپوینت اصول طراحی و ساخت کوره های ذوب فلزات رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اصول طراحی و ساخت کوره های ذوب فلزات جهت رشته ی مهندسی در قالب 163 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش نقدشوندگی سهام

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش نقدشوندگی سهام کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه نقدشوندگی سهام مبانی نظری نقدشوندگی سهام پیشینه تحقیق نقدشوندگی سهام پیشینه داخلی نقدشوندگی سهام پیشینه خارجی نقدشوندگی سهام پیشینه پژوهش نقدشوندگی سهام پیشینه نظری نقدشوندگی سهام…

  • انتخاب رله و کنترل توان همزمان در شبکه های مخابرات مشارکتی

    انتخاب رله و کنترل توان همزمان در شبکه های مخابرات مشارکتی انتخاب رله بهینه سازی توان مخابرات مشارکتی شبکه های مخابرات مشارکتی انتخاب رله در شبکه های مخابرات مشارکتی انتخاب کنترل توان همزمان در شبکه های مخابرات مشارکتی انتخاب رله…

  • پاورپوینت پیامدهای اقتصادی استانداردهای حسابداری(فصل چهارم کتاب تئوری حسابداری تألیف دکتر نیکومرام و دکتر بنی مهد)

    پاورپوینت پیامدهای اقتصادی استانداردهای حسابداری(فصل چهارم کتاب تئوری حسابداری تألیف دکتر نیکومرام و دکتر بنی مهد) پاورپوینت فصل چهارم کتاب تئوری حسابداری نیکومرام و بنی مهد با عنوان تئوری های اثباتی حسابداری پاورپوینت پیامدهای اقتصادی استانداردهای حسابداری پاورپوینت فصل چهارم…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق زیرساختهای ضروری و عوامل موفقیت مدیریت دانش 98 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق زیرساختهای ضروری و عوامل موفقیت مدیریت دانش 98 صفحه کلمات کلیدی : دانلود مبانی نظری مدیریت دانش مبانی نظری استقرار مدیریت دانش پیشینه تحقیق مدیریت دانش پیشینه خارجی مدیریت دانش پیشینه پژوهش مدیریت دانش پیشینه…

  • دانلود تحقیق درباره مبانی نظری رضایت زناشویی word

    دانلود تحقیق درباره مبانی نظری رضایت زناشویی word رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی مبانی نظری رضایت زناشویی با فرمت docx در قالب 35 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد  …

  • تابعیت رأی داوری

    تابعیت رأی داوری ویژگی آرای داوری براساس تابعیت آنها انواع آرای داوری براساس تابعیت آنها مهم‌ترین معیارهای تابعیت آرای داوری تعارض تابعیت‌های رأی داوری آثار تابعیت رأی داوری پایان نامه تابعیت رأی داوری رفتن به سایت اصلی دانلود پژوهش رشته…

  • درخواست طلاق زن در منابع روایی معتبر مذاهب اسلامی

    درخواست طلاق زن در منابع روایی معتبر مذاهب اسلامی درخواست طلاق زن درخواست طلاق از طرف زن درخواست طلاق زن در منابع روایی تحقیق طلاق مقاله طلاق به درخواست زوجه تحقیق دانشجویی در مورد طلاق درخواست طلاق از طرف زن…

  • نقش و اسطوره در فرش دستباف ایران

    نقش و اسطوره در فرش دستباف ایران فرش ایرانی فرش دستباف ایران رابطه طرح و نقش فرش با اسطوره دانلود مقاله رشته هنر با عنوان نقش و اسطوره در فرش دستباف ایران خرید مقاله رشته هنر انجام مقاله رشته هنر…

  • پاورپوینت مجازات اسلامی و قصور پزشکی

    پاورپوینت مجازات اسلامی و قصور پزشکی پاورپوینت قصور پزشکی در قانون مجازات جدید پاورپوینت قصور پزشکی چیست پاورپوینت قصور پزشکی یعنی چه پاورپوینت قصور پزشکی در ایران پاورپوینت قصور پزشکی در پزشکی قانونی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مجازات…

  • بررسی تغییرات بافتی کبد، کلیه و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان ناشی از حمام با ماده ضدعفونی کننده آکوآجرم

    بررسی تغییرات بافتی کبد، کلیه و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان ناشی از حمام با ماده ضدعفونی کننده آکوآجرم آكواجرم اثرات پاتولوژیك حمام ماهی قزل آلای رنگین كمان ماده ضدعفونی كننده آكوآجرم ماهی قزل آلای رنگین کمان میکروارگانیسم های…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق داده کاوی 5

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق داده کاوی 5 مبانی نظری داده کاوی دانلود مبانی نظری داده کاوی پیشینه تحقیق در مورد داده کاوی مبانی نظری در مورد داده کاوی دانلود پیشینه تحقیق داده کاوی ادبیات نظری داده کاوی پیشینه داده…

  • پاورپوینت خانواده درمانی ستیر

    پاورپوینت خانواده درمانی ستیر پاورپوینت خانواده درمانی پاورپوینت درباره خانواده درمانی ستیر پاورپوینت خانواده درمانی با رویکرد ستیر پاورپوینت رویکرد ویرجینیا ستیر رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت خانواده درمانی ستیر جهت رشته ی روان شناسی در قالب 18 اسلاید…

  • مبانی نظری ارزیابی امکان استفاده از بودجه ریزی عملیاتی در دانشگاه

    مبانی نظری ارزیابی امکان استفاده از بودجه ریزی عملیاتی در دانشگاه بودجه ریزی عملیاتی اجرای بودجه ریزی عملیاتی در دانشگاه امکان سنجی طراحی بودجه ریزی عملیاتی امکان سنجی استقرار بودجه ریزی عملیاتی امکان سنجی پیاده سازی بودجه ریزی عملیاتی در…

  • پاورپوینت در مورد صنایع چوب

    پاورپوینت در مورد صنایع چوب پاورپوینت راجب صنایع چوب دانلود پاورپوینت صنایع چوب و تولیدی دانلود پاورپوینت صنایع چوب پاورپوینت صنایع چوب (رشته تحصیلی) پاویپونت صنایع چوبی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت صنایع چوب جهت رشته تولیدی در قالب…

  • دانلود پاورپوینت عوامل تاخیر در ازدواج 15 اسلاید

    دانلود پاورپوینت عوامل تاخیر در ازدواج 15 اسلاید رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت عوامل تاخیر در ازدواج 15 اسلاید جهت رشته روانشناسی در قالب 15 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پاورپوینت روانشناسی شخصیت مدیران و کارکنان

    پاورپوینت روانشناسی شخصیت مدیران و کارکنان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت روانشناسی شخصیت مدیران و کارکنان جهت رشته مدیریت در قالب 45 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش         به …

  • پایان نامه كارشناسی رشته روان شناسی عمومی با عنوان رابطه بین اضطراب امتحان و شیوه های فرزندپروری والدین

    پایان نامه كارشناسی رشته روان شناسی عمومی با عنوان رابطه بین اضطراب امتحان و شیوه های فرزندپروری والدین اضطراب امتحان شیوه‌های فرزندپروری دانلود پایان نامه كارشناسی رشته روان شناسی عمومی با عنوان رابطه بین اضطراب امتحان و شیوه های فرزندپروری…

  • بررسی نقش عوامل جامعه شناختی مؤثر بر احساس امنیت در شهر خرم‌آباد در سال 1393

    بررسی نقش عوامل جامعه شناختی مؤثر بر احساس امنیت در شهر خرم‌آباد در سال 1393 دینداری سبک زندگی قشر اجتماعی اعتماد اجتماعی کنترل اجتماعی سرمایه اجتماعی احساس امنیت اجتماعی ترکیب جنسیتی خانواده ارتباط و حمایت از سوی عشیره دوری و…

  • پاورپوينت گیاه قیاق یا ذرت گل خوشه ای

    پاورپوينت گیاه قیاق یا ذرت گل خوشه ای پاورپوينت قیاق پاورپوینت در مورد قیاق پاورپوینت آشنایی با قیاق پاورپوینت علف های هرز دانلود پاورپوینت قیاق دانلود پاورپوینت در مورد قیاق رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت قیاق 10 اسلاید جهت…

  • پاورپوینت تغذیه و مصرف چربی ها

    پاورپوینت تغذیه و مصرف چربی ها تغذیه سلامت چربی خوب کلسترول توصیه های غذایی کبد چرب بهداشت غذایی کلسترول خون بافت چربی غذا پاورپوینت ارائه رفتن به سايت اصلي توضیحی مختصر از پروژه تغذیه در قالب 15 اسلاید با فرمت…

  • مبانی نظری و بیشینه تحقیق سلامت روانی بین سالمندان ساکن خانه سالمندان و سالمندان ساکن در منزل

    مبانی نظری و بیشینه تحقیق سلامت روانی بین سالمندان ساکن خانه سالمندان و سالمندان ساکن در منزل مبانی نظری و بیشینه تحقیق سلامت روانی مبانی نظری و بیشینه تحقیق سلامت روانی ساکن خانه سالمندان سلامت روانی رفتن به سایت اصلی…

  • بررسی و شناسایی گسترش و توسعه ی پدیده ی قاچاق کالا از نظر جرم شناختی - قضایی و ارائه راهکار عملی

    بررسی و شناسایی گسترش و توسعه ی پدیده ی قاچاق کالا از نظر جرم شناختی - قضایی و ارائه راهکار عملی قاچاق قاچاق کالا قاچاق انسـان دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حقوق جزا و جرم شناسی بررسی پدیده ی…

  • پاورپوینت حسابرسی عملیاتی، استانداردها و فرایند کلی آن

    پاورپوینت حسابرسی عملیاتی، استانداردها و فرایند کلی آن پاورپوینت آشنایی با حسابرسی عملیاتی پاورپوینت حسابرسی عملیاتی تحقیق حسابرسی عملیاتی انواع حسابرسي حسابرسي صورتهاي مالي حسابرسي رعايت حسابرسي عملياتي حسابرسي داخلی حسابرسی قانونی حسابرسی عملياتی تعريف حسابرسي عملياتي متقاضيان استفاده از…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق استراتژیک تغییر

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق استراتژیک تغییر مبانی نظری استراتژیک تغییر دانلود مبانی نظری استراتژیک تغییر پیشینه تحقیق استراتژیک تغییر ادبیات نظری استراتژیک تغییر فصل دوم پایان نامه استراتژیک تغییر مبانی نظری و پیشینه تحقیق استراتژیک تغییر ادبیات و مبانی…

  • پاورپوينت مالیه عمومی و خط مشی دولت ها

    پاورپوينت مالیه عمومی و خط مشی دولت ها پاورپوينت خط مشی دولت ها پاورپوينت مالیه عمومی پاورپوينت مالیه عمومی و خط مشی دولت ها پاورپوينت در مورد مالیه عمومی و خط مشی دولت ها پاورپوينت در مورد مالیه عمومی و…

  • پاورپوینت تئوری های مدیریت دولتی

    پاورپوینت تئوری های مدیریت دولتی پاورپوینت تئوری های مدیریت دولتی تئوری های مدیریت دولتی خدمات دولتی نوین مبانی نظری خدمات دولتی نوین مدل های جامعه مدنی و اجتماعی (مشارکتی) انسان گرایی سازمانی و اداره امور عمومی نوین پست مدرنیسم ویژگی…

  • پروپوزال نقش شبکه های اجتماعی اینترنتی در مشارکت سیاسی

    پروپوزال نقش شبکه های اجتماعی اینترنتی در مشارکت سیاسی کلمات کلیدی : عوامل موثر بر مشارکت سیاسی مردم شبکه های اجتماعی اینترنتی در ایران تعریف شبکه های اجتماعی اینترنتی تاثير شبکه هاي اجتماعی بر انتخابات ایران تاثیر شبکه های اجتماعی…

  • پرسشنامه رابطه هوش اخلاقی و مهارت های اجتماعی با عملکرد تحصیلی دانش آموزان دبیرستان های سنندج

    پرسشنامه رابطه هوش اخلاقی و مهارت های اجتماعی با عملکرد تحصیلی دانش آموزان دبیرستان های سنندج ابعاد هوش اخلاقی مهارت های اجتماعی اصول ضروری هوش اخلاقی عوامل مؤثر در عملکرد تحصیلی نظریه های پیشرفت تحصیلی مراحل آماده سازي مهارت هاي…

  • پاورپوینت پرستاری کودکان

    پاورپوینت پرستاری کودکان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پرستاری کودکان جهت رشته ی پزشکی در قالب 28 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       آسم به عنوان اختلال التهابی…

  • پاورپوینت مباني نظريه پلاستيسيته با نگرش به سوي ايجاد و توسعة يك روش عمومي عددي براي محاسبه تنش

    پاورپوینت مباني نظريه پلاستيسيته با نگرش به سوي ايجاد و توسعة يك روش عمومي عددي براي محاسبه تنش رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت با موضوع مباني نظريه پلاستيسيته با نگرش به سوي ايجاد و توسعة يك روش عمومي عددي…

  • دانلود پاورپوینت تحقیق ریسک تصادفات در روزهای بارانی

    دانلود پاورپوینت تحقیق ریسک تصادفات در روزهای بارانی پاورپوینت تحقیق ریسک تصادفات در روزهای بارانی پاورپوینت تصادفات جاده ای پاورپوینت تصادفات دانلود پاورپوینت تصادفات رانندگی پاورپوینت درباره تصادفات پاورپوینت فرایند تصادفی پاورپوینت در مورد تصادفات رفتن به سايت اصلي دانلود…