مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • پاورپوینت فصل چهارم علوم هفتم ابتدایی مبحث مواد پیرامون ما

    پاورپوینت فصل چهارم علوم هفتم ابتدایی مبحث مواد پیرامون ما رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت فصل چهارم علوم هفتم ابتدایی مبحث مواد پیرامون ما در قالب 19 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • پروپوزال و طرح تفصیلی بررسی نقش رضایت مشتری در روابط میان ارزش ویژه برند و وفاداری مشتری

    پروپوزال و طرح تفصیلی بررسی نقش رضایت مشتری در روابط میان ارزش ویژه برند و وفاداری مشتری رضایت مشتری ارزش ویژه برند وفاداری به برند رابطه ارزش ویژه برند و رضایت مشتریان رابطه وفاداری به برند و رضایت مشتریان رابطه…

  • پاورپوینت جواز دفن و تفاوتهای گواهی فوت با جواز دفن

    پاورپوینت جواز دفن و تفاوتهای گواهی فوت با جواز دفن پاورپوینت گواهی فوت ثبت احوال پاورپوینت گواهی فوت در منزل پاورپوینت گواهی فوت المثنی پاورپوینت گواهی فوت بیمارستان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت جواز دفن و تفاوتهای گواهی فوت…

  • پاورپوینت آشنایی با فرش مشهد و تاریخچه شرکت آن

    پاورپوینت آشنایی با فرش مشهد و تاریخچه شرکت آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با فرش مشهد و تاریخچه شرکت آن جهت رشته کاریابی و کارآفرینی در قالب 53 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و…

  • پاورپوینت سلول های بنیادی

    پاورپوینت سلول های بنیادی دانلود پاورپوینت سلول های بنیادی دانلود پاورپوینت درمورد سلول های بنیادی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سلول های بنیادی جهت رشته پزشکی در قالب 40 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع…

  • مفهوم و ارکان حقوقی و فقهی جرم سرقت

    مفهوم و ارکان حقوقی و فقهی جرم سرقت ارکان جرم سرقت ارکان حقوقی جرم سرقت ارکان فقهی جرم سرقت سرقت در فقه اهل سنت سرقت در فقه امامیه مفاهیم مشابه سرقت پایان نامه سرقت دانلود پایان نامه سرقت رفتن به…

  • پاورپوینت مهارت نه گفتن با جرات ورزی

    پاورپوینت مهارت نه گفتن با جرات ورزی پاورپوینت مهارت نه گفتن در دانش آموزان پاورپوینت مهارت نه گفتن در کودکان پاورپوینت مهارت نه گفتن در نوجوانان پاورپوینت مهارت نه گفتن چیست پاورپوینت مهارت نه گفتن به کودکان مهارت نه گفتن…

  • پاورپوینت خلاصه کتاب و درس راهنمای مبحث دوازدهم - ایمنی و حفاظت کار در حین اجرا مهندس خیراللهی

    پاورپوینت خلاصه کتاب و درس راهنمای مبحث دوازدهم - ایمنی و حفاظت کار در حین اجرا مهندس خیراللهی پاورپوینت مبحث 12 مقررات ملی ساختمان دانلود پاورپوینت مقررات ملی ساختمان مقررات ملی ساختمان ppt پاورپوینت راهنمای مبحث دوازدهم رفتن به سايت…

  • پاورپوينت آشنایی با HFCS و كاربرد آن در صنايع غذایی

    پاورپوينت آشنایی با HFCS و كاربرد آن در صنايع غذایی پاورپوينت HFCS در صنايع غذایی دانلود پاورپوينت HFCS در صنايع غذایی پاورپوینت درباره HFCS در صنايع غذایی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت آشنایی با HFCS و كاربرد آن در…

  • پاورپوینت آشنایی با کاربرد قوانین مکانیک و حرکت در فیزیک پزشکی

    پاورپوینت آشنایی با کاربرد قوانین مکانیک و حرکت در فیزیک پزشکی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با کاربرد قوانین مکانیک و حرکت در فیزیک پزشکی جهت رشته پزشکی در قالب 29 اسلايد و با فرمت ppt به صورت…

  • ارتباط میان فرهنگ سازمانی و کارآفرینی سازمانی

    ارتباط میان فرهنگ سازمانی و کارآفرینی سازمانی ابعاد کارآفرینی سازمانی ابعاد فرهنگ سازمانی ابعاد مختلف فرهنگ سازمانی مدل هاي فرهنگ سازماني انواع مدل های فرهنگ سازمانی مدل های مختلف فرهنگ سازمانی مدل های کارآفرینی سازمانی انواع مدل های کارآفرینی سازمانی…

  • پاورپوینت آموزش تدریس درس 17 مطالعات اجتماعی هشتم - ویژگی های طبیعی آسیا

    پاورپوینت آموزش تدریس درس 17 مطالعات اجتماعی هشتم - ویژگی های طبیعی آسیا رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش تدریس درس 17 مطالعات اجتماعی هشتم - ویژگی های طبیعی آسیا به دانش آموزان کلاس هشتم متوسطه اول در قالب…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق سوء مصرف مواد

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق سوء مصرف مواد کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه سوء مصرف مواد مبانی نظری سوء مصرف مواد پیشینه تحقیق سوء مصرف مواد پیشینه داخلی سوء مصرف مواد پیشینه خارجی سوء مصرف مواد پیشینه پژوهش…

  • پاورپوینت اختلال اسکیزوفرنی

    پاورپوینت اختلال اسکیزوفرنی پاورپوینت درمان اختلال اسکیزوفرنی پاورپوینت درباره اختلال اسکیزوفرنی پاورپوینت انواع اختلال اسکیزوفرنی پاورپوینت عارضه اسکیزوفرنی پاورپوینت بیماران اسکیزوفرنی پاورپوینت اختلال افراد اسکیزوفرنی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اختلال اسکیزوفرنی جهت رشته ی روان شناسی در قالب…

  • پاورپوینت اهداف و وظایف حسابداری منابع انسانی

    پاورپوینت اهداف و وظایف حسابداری منابع انسانی پاورپوینت حسابداری منابع انسانی pdf پاورپوینت جزوه حسابداری منابع انسانی پاورپوینت حسابداری منابع انسانی+doc پاورپوینت وظایف حسابداری منابع انسانی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اهداف وظایف حسابداری منابع انسانی جهت رشته حسابداری در…

  • دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق داده کاوی 29 صفحه

    دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق داده کاوی 29 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری داده کاوی دانلود مبانی نظری داده کاوی پیشینه تحقیق در مورد داده کاوی مبانی نظری در مورد داده کاوی دانلود پیشینه تحقیق داده کاوی ادبیات…

  • پایان نامه مهندسی کشاورزی با عنوان ماشینهای کشاورزی

    پایان نامه مهندسی کشاورزی با عنوان ماشینهای کشاورزی ماشینهای کشاورزی دانلود مقاله ماشینهای کشاورزی رگرسیون داده های تراکتور تعمیر و نگهداری ماشینهای کشاورزی دو نوع تراکتور مسی فرگوسن 285جاندیر 3140 رفتن به سایت اصلی دانلود پایان نامه مهندسی کشاورزی با…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق کودکان و دانش آموزان استثنایی

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق کودکان و دانش آموزان استثنایی مبانی نظری و پیشینه تحقیق کودکان استثنایی مبانی نظری و پیشینه تحقیق دانش آموزان استثنایی فصل دوم پایان نامه کودکان و دانش آموزان استثنایی مبانی نظری کودکان و دانش آموزان…

  • پاورپوينت درس و کتاب زمین در فضا

    پاورپوينت درس و کتاب زمین در فضا رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت درس و کتاب زمین در فضا جهت رشته جغرافيا قالب 246 اسلايد و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش      …

  • مسئولیت مدنی شهرداریها و مبانی توجیهی لازم جهت تدارك طرح دعوای خسارت و پیروزی در آن به طرفیت شهرداری

    مسئولیت مدنی شهرداریها و مبانی توجیهی لازم جهت تدارك طرح دعوای خسارت و پیروزی در آن به طرفیت شهرداری مسئولیت مدنی شهرداری نقش تقصیر در تحقق مسئولیت مدنی شهرداری مبانی مسئولیت شهرداری در جبران خسارات شهروندان مسئولیت مدنی شهرداری در…

  • بررسی انحلال نکاح و موجبات آن

    بررسی انحلال نکاح و موجبات آن انحلال نکاح موجبات انحلال نکاح موجبات انحلال نکاح دائم موجبات انحلال نکاح منقطع تحقیق در مورد انحلال نکاح تحقیق در مورد موجبات انحلال نکاح رفتن به سایت اصلی انحلال نکاح به معنای قطع رابطه‌‌ی…

  • پاورپوینت نظام روابط کار در سازمان

    پاورپوینت نظام روابط کار در سازمان دانلود پاورپوینت نظام روابط کار در سازمان پاورپوینت نظام روابط کار در سازمان و انواع آن پاورپوینت سیستم نظام روابط کار رفتن به سايت اصلي دانلود پاور پوینت نظام روابط کار در سازمان جهت رشته…

  • دانلود پاورپوینت کتاب سازماندهی و تشکیلات ریچارد ال دفت

    دانلود پاورپوینت کتاب سازماندهی و تشکیلات ریچارد ال دفت پاورپوینت سازماندهی و تشکیلات پاورپوینت کتاب سازماندهی و تشکیلات رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب سازماندهی و تشکیلات ریچارد ال دفت جهت رشته مدیریت در 251 اسلاید و با فرمت…

  • پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره 27 (طرحهاي مزاياي بازنشستگي)

    پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره 27 (طرحهاي مزاياي بازنشستگي) دانلود رایگان پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره 27 (طرحهاي مزاياي بازنشستگي) پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره 27 (طرحهاي مزاياي بازنشستگي) پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره بیست و هفت پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره 27 پاورپوینت حسابداری…

  • بررسی راهکار حقوق کیفری ایران به خشونت علیه زنان

    بررسی راهکار حقوق کیفری ایران به خشونت علیه زنان کلمات کلیدی : خشونت علیه زنان عوامل خشونت علیه زنان ضرورت تحقیق خشونت علیه زنان راههای پیشگیری از خشونت علیه زنان دانلود پایان نامه خشونت علیه زنان خشونت علیه زنان در…

  • پاورپوينت آشنایی عمیق تر با طراحی و معماری مرکز داده

    پاورپوينت آشنایی عمیق تر با طراحی و معماری مرکز داده پاورپوينت آشنایی عمیق تر با طراحی و معماری مرکز داده پاورپوینت آشنایی با طراحی مرکز داده پاورپوینت آشنایی با طراحی و معماری مرکز داده دانلود پاورپوینت آشنایی با طراحی و…

  • عوامل موثر بر ریسك نقدینگی بانكها

    عوامل موثر بر ریسك نقدینگی بانكها بدهی ها بانک ملت ریسك نقدینگی هزینه تامین مالی دانلود پروپوزال کارشناسی ارشد رشته اقتصاد عوامل موثر بر ریسك نقدینگی بانكها عوامل موثر بر ریسك نقدینگی بانك ملت دانلود پروپوزال کارشناسی ارشد اقتصاد دانلود…

  • ماهیت تکانشگری و بررسی رویکردهای مختلف در تحلیل رفتارهای تکانشی

    ماهیت تکانشگری و بررسی رویکردهای مختلف در تحلیل رفتارهای تکانشی کلمات کلیدی : پایان نامه تکانشگری تعریف نظری تکانشگری نظریه های تکانشگری مولفه های تکانشگری تحلیل رفتارهای تکانشی پایان نامه رفتارهای تکانشی اختلالهاي مرتبط با تكانشگري رویکردهای مختلف در تحلیل…

  • پاورپوینت روانشناسی اعتیاد

    پاورپوینت روانشناسی اعتیاد دانلود پاورپوینت روانشناسی اعتیاد دانلود پاورپوینت درمورد روانشناسی اعتیاد رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت روانشناسی اعتیاد جهت رشته روان شناسی در قالب 41 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • پاورپوینت rup و کاربرد های آن در توسعه نرم افزار

    پاورپوینت rup و کاربرد های آن در توسعه نرم افزار رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت rup و کاربرد های آن در توسعه نرم افزار جهت رشته کامپیوتر در قالب 17 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع…

  • پیشینه تحقیق و مبانی نظری دلبستگی کودک 45 صفحه

    پیشینه تحقیق و مبانی نظری دلبستگی کودک 45 صفحه فصل دوم پایان نامه دلبستگی کودک مبانی نظری دلبستگی کودک پیشینه تحقیق دلبستگی کودک پیشینه داخلی دلبستگی کودک پیشینه خارجی دلبستگی کودک پیشینه پژوهش دلبستگی کودک پیشینه نظری دلبستگی کودک ادبیات…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارزش ویژه برند لبنیات 85 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارزش ویژه برند لبنیات 85 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری ارزش ویژه برند پیشینه تحقیق ارزش ویژه برند مبانی نظری ارزش ویژه برند لبنیات پیشینه تحقیق ارزش ویژه برند لبنیات پیشینه پژوهش ارزش ویژه…

  • پاورپوینت سمینار خلاقیت و نوآوری

    پاورپوینت سمینار خلاقیت و نوآوری پاورپوینت سمینار خلاقیت و نوآوری پاورپوینت خلاقیت و نوآوری در سازمان پاورپوینت خلاقیت و نوآوری در کسب و کار پاورپوینت خلاقیت و نوآوری چیست پاورپوینت خلاقیت و نوآوری ppt رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت…

  • دانلود پاورپوینت روانشناسی رشد

    دانلود پاورپوینت روانشناسی رشد پاورپوینت روانشناسی رشد کودک پاورپوینت روانشناسی رشد 1 پاورپوینت روانشناسی رشد 2 پاورپوینت روانشناسی رشد پیشرفته پاورپوینت نظریه های روانشناسی رشد رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت روانشناسی رشد جهت رشته روانشناسی در 187 اسلاید و…

  • تحقیق کامل در مورد سازگاری اجتماعی فردی

    تحقیق کامل در مورد سازگاری اجتماعی فردی نظریه های سازگاری و ناسازگاری نظریه زیستی اجتماعی سازگاری نظریه های روانی اجتماعی سازگاری نظریه های روان پویایی سازگاری عوامل موثر بر سازگاری اجتماعی تعریف سازگاری فردی و اجتماعی سازگاری اجتماعی دانش آموزان…