مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • فایل ورد و کامل پرسشنامه عزت نفس کوپر اسميت doc

    فایل ورد و کامل پرسشنامه عزت نفس کوپر اسميت doc کلمات کلیدی : پرسشنامه عزت نفس کوپر اسمیت پرسشنامه عزت نفس کوپر پرسشنامه عزت نفس اسمیت پرسشنامه عزت نفس کوپر اسمیت doc پایایی پرسشنامه عزت نفس کوپر اسمیت شیوه نمره…

  • پاورپوینت آموزش تدریس حرف ل

    پاورپوینت آموزش تدریس حرف ل رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش تدریس حرف ل به کودکان کلاس اول ابتدایی در قالب 13 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       این…

  • پاورپوینت نظريه دور تجاري حقيقي در اقتصاد

    پاورپوینت نظريه دور تجاري حقيقي در اقتصاد کلمات کلیدی : پاورپوینت نظريه دور تجاري حقيقي در اقتصاد نظريه دور تجاري حقيقي در اقتصاد نظريه دور تجاري حقيقي مدل عرضه و تقاضاي كل ادوار تجاري حقيقي عرضه و تقاضاي كل دور…

  • ارزیابی آمادگی الکترونیکی در شهرها در حوزه استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در جامعه

    ارزیابی آمادگی الکترونیکی در شهرها در حوزه استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در جامعه مديريت شهري در ايران پیاده سازی شهر الکترونیک مراحل پیاده سازی شهر الکترونیک اثرات پیاده ‏سازی شهر الکترونیک بر مدیریت شهری امکان سنجی پیاده سازی…

  • بررسی همجنس گرایی در ادیان توحیدی و غیر توحیدی با رویکرد روانشناسی به آن

    بررسی همجنس گرایی در ادیان توحیدی و غیر توحیدی با رویکرد روانشناسی به آن پایان نامه همجنسگرایی پایان نامه در مورد همجنسگرایی همجنس گرایی از دیدگاه دین همجنس گرایی از دیدگاه روانشناسی همجنس گرایی در ادیان توحیدی همجنس گرایی در…

  • علل تاثیرگذار بر ارزش ویژه برند در مقصد گردشگری شهر یزد

    علل تاثیرگذار بر ارزش ویژه برند در مقصد گردشگری شهر یزد ارزش ویژه برند مقصد گردشگری دانلود مقاله ارزش ویژه برند مقصد گردشگری عوامل مؤثر بر ارزش ویژه برند ارزش ویژه برند مقصد گردشگری عوامل مؤثر بر ارزش ویژه برند…

  • پاورپوینت جامع آموزشی اصول نگهداری مواد غذایی

    پاورپوینت جامع آموزشی اصول نگهداری مواد غذایی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت جامع آموزشی اصول نگهداری مواد غذایی جهت رشته صنایع غذایی در قالب 301 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پاورپوینت شخصیت و رفتار مصرف کننده

    پاورپوینت شخصیت و رفتار مصرف کننده کلمات کلیدی : پاورپوینت شخصیت و رفتار مصرف کننده بررسی شخصیت و رفتار مصرف کننده شخصیت و رفتار مصرف کننده تحقیق شخصیت و رفتار مصرف کننده مقاله شخصیت و رفتار مصرف کننده رفتار مصرف…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق نظریه های استرس شغلی 58 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق نظریه های استرس شغلی 58 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه نظریه های استرس شغلی مبانی نظری نظریه های استرس شغلی پیشینه تحقیق نظریه های استرس شغلی پیشینه داخلی نظریه های استرس شغلی…

  • پاورپوینت آشنایی با احکام مسجد قسمت ششم

    پاورپوینت آشنایی با احکام مسجد قسمت ششم پاورپوینت احکام مسجد قسمت ششم دانلود پاورپوینت احکام مسجد قسمت ششم پاورپوینت درباره احکام مسجد قسمت ششم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با احکام مسجد قسمت ششم جهت رشته فقه و…

  • پاورپوينت آشنایی با LISP و تاریخچه آن

    پاورپوينت آشنایی با LISP و تاریخچه آن پاورپوينت LISP دانلود پاورپوينت LISP پاورپوینت درباره LISP رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت آشنایی با LISP و تاریخچه آن جهت رشته وب و برنامه نویسی در قالب 32 اسلايد و با فرمت…

  • پاورپوینت توربو ماشین ها و آنالیز ابعادی

    پاورپوینت توربو ماشین ها و آنالیز ابعادی پاورپوینت طراحی توربو ماشین ها پاورپوینت توربو ماشین پاورپوینت مثلث سرعت در توربو ماشین پاورپوینت پروژه توربو ماشین پاورپوینت تاریخچه توربو ماشین ها دانلود پاورپوینت توربو ماشین رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت توربو…

  • پاورپوینت داروهای ضد سرفه

    پاورپوینت داروهای ضد سرفه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت داروهای ضد سرفه جهت رشته ی پزشکی در قالب 84 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       ضد سرفه های…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق برنامه ریزی استراتژیک سازمان ها با رایانش ابری

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق برنامه ریزی استراتژیک سازمان ها با رایانش ابری مبانی نظری برنامه ریزی استراتژیک سازمان ها با رایانش ابری دانلود مبانی نظری برنامه ریزی استراتژیک سازمان ها با رایانش ابری پیشینه تحقیق برنامه ریزی استراتژیک سازمان…

  • پاورپوینت اجرا تفسیر و کاربرد آزمون هوش وکسلر

    پاورپوینت اجرا تفسیر و کاربرد آزمون هوش وکسلر رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزشی آشنایی اجرا تفسیر و کاربرد آزمون هوش وکسلر جهت رشته روانشناسی و علوم تربیتی در قالب 71 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق مقابله با سازگاری 46 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق مقابله با سازگاری 46 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری مقابله با سازگاری پیشینه تحقیق مقابله با سازگاری پیشینه داخلی مقابله با سازگاری پیشینه خارجی مقابله با سازگاری پیشینه پژوهش مقابله با سازگاری پیشینه نظری…

  • پاورپوینت مدل سازی و تحلیل سد وزنی با انسیس

    پاورپوینت مدل سازی و تحلیل سد وزنی با انسیس پاورپوینت مدل سازی پاورپوینت تحلیل سد وزنی پاورپوینت تحلیل و مدلسازی پاورپوینت سد وزنی پاورپوینت نرم افزار انسیس پاورپوینت انسیس رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مدل سازی و تحلیل سد…

  • دانلود پایان نامه ورشکستگی به تقلب

    دانلود پایان نامه ورشکستگی به تقلب ورشكستگی ورشكستگی به تقلب ورشكستگی به تقلب یعنی چی ورشکستگی به تقلب چیست ورشکستگی به تقلب در قانون تجارت دانلود پایان نامه ورشکستگی به تقلب موارد ورشکستگی به تقلب دانلود پایان نامه حقوق رفتن…

  • پاورپوینت معماری Server side

    پاورپوینت معماری Server side پاورپوینت فن آوریWeb-GIS پاورپوینت کاربردهای WEB-GIS پاورپوینت استفاده کنندگان از WEB-GIS پاورپوینت طراحی WEB-GIS رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت معماری Server side جهت رشته کامپیوتر در قالب 31 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل…

  • پاورپوینت بهداشت حرفه ای

    پاورپوینت بهداشت حرفه ای رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بهداشت حرفه ای جهت رشته ی پزشکی در قالب 14 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش        تامين و ارتقاء…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت زنجیره تامین 2

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت زنجیره تامین 2 مبانی نظری مدیریت زنجیره تامین دانلود مبانی نظری مدیریت زنجیره تامین دانلود پیشینه تحقیق مدیریت زنجیره تامین پیشینه تحقیق مدیریت زنجیره تامین ادبیات نظری مدیریت زنجیره تامین فصل دوم پایان نامه…

  • پاورپوینت کتاب مبانی کامپیوتر از جعفر تنها و مهدی یوسف خانی

    پاورپوینت کتاب مبانی کامپیوتر از جعفر تنها و مهدی یوسف خانی پاورپوینت کتاب مبانی کامپیوتر و برنامه سازی پاورپوینت کتاب مبانی کامپیوتر و الگوریتم ها پاورپوینت جزوه مبانی کامپیوتر پاورپوینت کتاب مبانی کامپیوتر یوسف خانی پاورپوینت کتاب مبانی کامپیوتر جعفر…

  • پاورپوینت آشنایی با تاریخچه و انواع بازار درایران

    پاورپوینت آشنایی با تاریخچه و انواع بازار درایران پاورپوینت تاریخچه بازار پاورپوینت انواع‌ بازار پاورپوینت پلان بازارهای قدیمی ایران رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با تاریخچه وانواع بازار درایران جهت رشته تاریخ و باستان شناسی در قالب 36…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رفتار شهروندی سازمانی کارکنان

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رفتار شهروندی سازمانی کارکنان مبانی نظری رفتار شهروندی سازمانی دانلود مبانی نظری رفتار شهروندی سازمانی پیشینه تحقیق رفتار شهروندی سازمانی ادبیات نظری رفتار شهروندی سازمانی فصل دوم پایان نامه رفتار شهروندی سازمانی مبانی نظری و…

  • پاورپوینت آشنايي با درخت هاي تصميم گيري

    پاورپوینت آشنايي با درخت هاي تصميم گيري کلمات کلیدی : پاورپوینت آشنايي با درخت هاي تصميم گيري درخت هاي تصميم گيري پاورپوینت درخت هاي تصميم گيري طراحي درخت تصميم گيري پرسش هاي مطرح براي درخت تصميم گيري (CART) الگوريتم يادگيري…

  • دانلود پاورپوینت بیماری های انگلی 29 اسلاید

    دانلود پاورپوینت بیماری های انگلی 29 اسلاید رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بیماری های انگلی  29 اسلاید جهت رشته پزشکی در قالب 29 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش    …

  • پاورپوینت پايداری اجتماعی در نواحی مسکونی

    پاورپوینت پايداری اجتماعی در نواحی مسکونی پاورپوینت ابعاد توسعه پایدار پاورپوینت اهمیت توسعه پایدار توسعه پایدار+ppt پاورپوینت اهداف توسعه پایدار رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پايداری اجتماعی در نواحی مسکونی جهت رشته جامعه شناسی ، روانشناسی ، علوم تربیتی…

  • پرسشنامه بررسی تاثیر جاذبه های عاطفی و منطقی در تبلیغات بر نگرش نسبت به تبلیغات برند و قصد خرید

    پرسشنامه بررسی تاثیر جاذبه های عاطفی و منطقی در تبلیغات بر نگرش نسبت به تبلیغات برند و قصد خرید پرسشنامه تبلیغات پرسشنامه تاثیر جاذبه های عاطفی و منطقی در تبلیغات پرسشنامه جاذبه های عاطفی و منطقی در تبلیغات پرسشنامه نگرش…

  • فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری اختلالات رفتاری

    فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری اختلالات رفتاری کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه اختلالات رفتاری مبانی نظری اختلالات رفتاری پیشینه تحقیق اختلالات رفتاری پیشینه داخلی اختلالات رفتاری پیشینه خارجی اختلالات رفتاری پیشینه پژوهش اختلالات رفتاری پیشینه نظری…

  • تحلیل فقهی و قانونی جرم محاربه با تاکید بر قانون جدید

    تحلیل فقهی و قانونی جرم محاربه با تاکید بر قانون جدید محاربه در قانون مجازات اسلامی 1392 محاربه در قانون مجازات اسلامی جدید مجازات محاربه چیست تعریف محاربه جرم محاربه ارکان جرم محاربه جرم محاربه در قانون جدید دانلود پایان…

  • دانلود پاورپوینت نمونه های از معماری مدرن

    دانلود پاورپوینت نمونه های از معماری مدرن دانلود پاورپوینت نمونه های از معماری مدرن پاورپوینت نمونه های از معماری مدرن پاورپوینت معماری مدرن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت نمونه های از معماری مدرن در قالب 32 اسلاید و با…

  • دانلود پاورپوینت سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)

    دانلود پاورپوینت سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS) پاورپوینت آموزش gis پاورپوینت پست gis پاورپوینت کاربرد gis در شهرسازی دانلود پاورپوینت gis پاورپوینت کاربرد gis در مدیریت بحران پاورپوینت کاربرد gis پاورپوینت در مورد gis رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سیستم اطلاعات…

  • دانلود پاورپوینت مدیریت شهری در جهان

    دانلود پاورپوینت مدیریت شهری در جهان پاورپوینت مدیریت شهری پاورپوینت مدیریت پاورپوینت شهرداری پاورپوینت مدیریت شهرداری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مدیریت شهری در جهان در قالب 52 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع با قابلیت…

  • پاورپوینت آموزشی مسمومیت ها و آنتی دوت ها

    پاورپوینت آموزشی مسمومیت ها و آنتی دوت ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزشی مسمومیت ها و آنتی دوت ها جهت رشته پیراپزشکی در قالب 70 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • پاورپوینت کتاب مهندسی نرم افزار 1 از سامرویل

    پاورپوینت کتاب مهندسی نرم افزار 1 از سامرویل پاورپوینت کتاب مهندسی نرم افزار1 پاورپوینت مهندسی نرم افزار از سامرویل دانلودپاورپوینت مهندسی نرم افزار پرسمن پاورپوینت کتاب مهندسی نرم افزار پرسمن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب مهندسی نرم افزار…